vill bestämma igen.

Idag är dagen då jag tänkte skriva klart halva min hemtenta. Men det är lite svårt för 1000 andra grejer snurrar i mitt huvud nu. Får nog planera dagen ordentligt.

Louise fyller år idag, och jag saknar henne och mina andra vänner i Malmö något fruktansvärt. Önskar att vi alla var tillsammans nu, och att vi satt hemma hos Lina och pluggade, drack kaffe och tog pauser till sex and the city. Tiden när jag bestämde allt. Fan vad jag saknar er! Bara så ni vet, jag kanske inte låter er åka hem när ni väl är här. Vi kan alla tre bo på mina 32m2.
it´s too small.

Att bo på 32m2 är lite komplicerat. Ingen soffa (vart ska den få plats?) och en minimal garderob. Verkligen compact living. Men jag ska inte klaga. Det tar 5 minuter att gå till skolan, och 20 min till Frida. Men jag har ingen förvaring, alla skolböcker och papper ligger utspridda överallt. Satt hela dagen igår och läste och skrev, och måste fortsätta nu innan det är dags för föreläsing. Film ur genusperspektiv, kan nog bli intressant.

Helgen som var var lovely. Hela familjen Svahn i stan, med shopping, mat och drinkar. Champange på hotellrummet, för att fira studieresultat, jag ska fan alltdid fixa VG. Eller det kanske räcker att Frida fixar det, jag får nog champange ändå.


back to school.


familjen i Göteborg förra hösten.

till L och L.

Lina och Louise mina vänner, detta är ett år sedan exakt.reunion om ett par veckor.