hot child in the city.

Det är sensommar, och jag är på Öland. Har varit ledig i en vecka nu, och jag har solat, badat för första, andra och tredje gången i år, börjat läsa "the dice man", sprungit i slottskogen, lagat mycket mat och cheesecake, druckit mycket vin, träffat en gammal vän och slutligen sovit väldigt gott och länge. I början på veckan tänkte jag att småstadslivet är rätt skönt, det är inga avstånd någonstans, inget behöver planeras utan man kan göra lite som man känner för hela tiden. Det tar två minuter att cykla till stranden och lika lång tid att gå till stan. Skönt är det, i tre dagar. Men jag som är en relativt rastlös själ längtar nu tillbaka till Göteborg. Jag har tillräckligt med ölandsluft i mina lungor och tillräckligt med fräknar i ansiktet så att det räcker till nästa sommar. vi ses.

jag vill inte ha nåt man kan leva med, jag vill ha nånting man inte kan leva utan.

Var på Öland 48 timmar. Konstrundor på slottsruinen varvades med gatufest, köande till Strand, efterfest på vingliga bryggan och utflykt till Byrum och raukarna. Tänkte på beslut, kanske inte livsavgörande men ändå viktiga. Fram och tillbaka. Blir trött på mig själv. Så trött.sunny afternoon.

Vad finns att berätta? Denna sommaren jobbar jag, jag vaknar, går till jobbet, går på after work, går hem, går och lägger mig, vaknar, går till jobbet, går hem. Jag gillar det. Två veckor till på detta sättet, sedan två veckors ledighet och sedan bär det av till universitetet. Jag har äntligen vid 28års ålder bestämt mig för att det är lärare jag ska bli, jag har kommit in på utbildningen och har nu minst 3,5 år av studier framför mig. Nu blir jag något. Nu ska jag inte hoppa av. Känns konstigt att tänka på att jag nu hade kunnat vara inköpare. Då hade allt varit annorlunda, och jag hade förmodligen inte bott i Göteborg. Jag hade kanske bott kvar på Kungsgatan och jobbat med inköp av kontorsmaterial (hemska tanke).

Annars har sommaren varit fin. Jag började med Öland, fortsatte med midsommar i Malmö med de finaste och bästa vännerna, fortsatte i Göteborg med besök från Malmö, och idag kanske det kommer hem nån som varit från stan hela sommaren. Jag är nöjd.