this year 2009.

Jaha, då var det dags igen. 2 dagar kvar på 2009, 2 dagar kvar som 27 åring. Borde jag sammanfatta året?OK, det började med Louise som bodde hos mig i januari. Hon var lite hemlös och jag hade en extrasäng. Det jag minns var att hon sov mycket. Det gör hon iofs fortfranade. Fina. Våren var nog rätt fantastisk. Sluta skolan, börja jobba, få en mössa och vara med eliten. Sommaren var omtumlande. Så omtumlande att jag hamnade i en ny stad. No regrets. Hösten har varit fantastisk. Flytta, börja skolan, flytta, flytta, flytta för att slutligen landa. Jag är så nöjd nu. Underbart nöjd.


en av de bästa dagarna på året. sommar, brun, böda, bekymmersfri.

it´s a freaky freaky christmas.

Julen blir nog som vanligt i år. Familjen Svahn tar vara på lugnet före stromen på julaftons förmiddag, pappa tar sitt dagliga morgondopp på kallis och försöker muta mig att följa med. 1000 spänn skulle jag få om jag hoppade ner i vaken, utan bastu, men med whisky och glögg. Jag avböjde som vanligt. Jag gör inte vadsomhelst för pengar. R smsar mig händelser från sin familj, jag är inte helt säker på vad jag ska göra med den informationen, men jag ler och tänker att det är julafton och att jag har fått fina, lila stickade knästrumpor av tomten på morgonen. Detta är verkligen lugnet före stormen för snart börjar den årliga freakshowen. Jag kan inte göra annat än att le.

God jul, mest till min fina vän L.

fast forward.

Jag försöker ha framförhållning. Tentan ska vara klar den 11 januari och idag är det den 21 december. Jag har skrivit 77 ord. Borde nog snabba mig lite.