nej jag vägrar.

Detta händer inte. Jag kan inte vara sjuk igen. Men hela näsan är igentäppt och halsen svider. Tur att jag är ledig idag. Måste vila. Veckan som kommer är den mest intensiva. Kan verkligen inte vara sjuk, jag har inte tid! Varför händer detta mig???

Back to bed.

vad som egentligen hände hos johanna


Allt börjar rätt städat.

Johanna är glad att Felicia är hemma.


Innan all jäger

Efter jägershot nr1


strike a pose

Det blev även väldigt mycket moonwalk och luftgitarr. Bildbevis finns men jag tror jag ska ha de bilderna för mig själv. För allas skull.

eliten igen.

Ibland borde jag verkligen vara lite mer förståndig och stanna hemma från festen när jag har ont i halsen. Inte komma hem från jobbet, ta en panodil och vila lite, för att sedan tycka att jag mår mycket bättre och är redo för fest igen. FAN vad ont i halsen jag har idag. Men det passar liksom inte, om en timme ska jag äta brunch med eliten. Och jag vägrar missa det. Så jag vaknade och tog en panodil och ett stort glas enchinagard och drikcer nu grönt te och hoppas på att det verkar snart. Men jag måste ju säga att det är värt att må lite kass idag. Shit vad kul vi hade igår. Hela eliten samlad med respektive, först middag på Möllan, sen fortsatt fest hos Johanna med Michael Jackson. (min första hyllning till honom, om man inte räknar med när Louise sjöng att hon pratade med mannen i spegeln) Alla blev askalas, vissa mer än andra, och jag kan tänka mig att den personen skyller allt på Jägermeister idag.

Nu vill jag ha brunch och pannkakor. Och min S.