den sista resan.

Idag är en lite speciell dag. Idag är dagen då jag för sista gången tar tåget till Stockholm för att hälsa på  den där killen jag är så kär i, min pojkvän som om en månad är min sambo. 1,5 år av pendling och distans är snart över, och detta firar jag med att ta det absolut långsammaste tåget till huvudstaden idag. Tur jag har mycket att skriva, planera och fixa på resan. Ska nog gå smärtfritt. 
 
Vi ses igen!
 
 
 
 
 
 

yoga, raw food och sanna.

Yogaonsdag har blivit lite av en rutin hos mig, i morse var tredje onsdagen i rad som jag satte klockan på 08,00 en ledig dag för att yoga i 75 minuter. Yogan är verkligen helt fantastiskt, det gör ont som fan och har aldrig haft mer mjölksyra som när jag står i krigaren, men på väg hem känner jag mig 10 kg lättare. Idag mötte jag upp Sanna för en lunch på Raw food-baren och jag insåg att när jag flyttar kommer vi inte kunna göra detta längre, hänga lite spontant en onsdag. Detta slog mig när Sanna sa att hon vill spontanhänge lite mer nu när hon jobbar deltid och har mer tid, och jag sa, jag är på, pluggar ju ändå bara. Men jag kan ju inte vara på så länge till. Jag har bara tänkt att jag ska flytta till Stockholm, men inte från Göteborg. Och jag vill inget hellre än att flytta, Göteborg finns alltid kvar. Efter denna insikt gick vi till eco-store och Sanna pekade på allt hon tyckte jag skulle köpa. Kom ut med lite torkad mango, raw food-bars och grönkål. Blir en fin middag sen. 
 
Jag och Sanna 2009 när hon är Broder Daniel och jag är Paris Hilton. Sångaren i Broder Daniel alltså. 

ode till middagsluren.

Det här med att sova middag är verkligen underskattat, Förra veckan, när jag tyckte att det var alldeles för tråkigt att plugga, la jag mig i soffan och sov istället. Helt fantastiskt. Har nu haft två tidiga praktikmorgnar så idag var det extra skönt med en middagslur. Var ute på min praktik imorse, kom hem, sprang en mil med nytt rekord, och totaldäckade sedan för att nu vakna och känna mig sådär härligt mosig, varm och seg. Underbart. 
 
Min praktik är annars hur bra som helst, väldigt skönt att komma ut och få ny energi och motivation. Alla tvivel om att jag inte skulle vilja bli lärare är som bortblåsta och jag inser återigen att det är klart att jag ska ägna mig åt detta. Trist bara att universitetet inte kan motivera mig just nu. 
 
 
Saknar som vanligt denna man, men kommande helg blir äntligen en stockholmshelg!