vem vill?

Effektiv. Bort till bibblan, skriva ut tentan, bort till skolan, lämna in tentan, bort till nordstan, fixa luciabiljett till farmor, bort till bygg-göta, hämta nycklar till nya lägenheten, KAFFE, hem till Frida och snart bort till svingeln. Phu. Sanna och jag kommer till Malmö nästa vecka och packar och flyttar. Vem vill vara min flyttfirma? Jag bjuder på pizza till den som vill hjälpa mig att bära! Jag har en stor aning om att Lina och Louise inte har nåt för sig nästa onsdag och inget hellre vill än att packa lite glas, tallrikar och så. Men jag kanske ska ringa dem.

jaja. puss.

you are nice and I like you.

Jaha. Har då flyttat för vad som känns som 1000de gången på 3 månader. Men är ännu inte riktigt i mål, mellanlandar hos Frida tills jag har organiserat en flytt från Malmö. Flyttfirma någon? Har städtat ur alla 32m2 i Johanneberg, packat lite sådär halvt organiserad och bakis ihop mina grejer, fått hjälp av bästa Sanna och en taxichaffis att frakta allt till Frida. Halvvägs till Svingeln nu.

Drömde för övrigt att alla i min klass lämnade in hemtentan 2 h för sent idag, så jag borde nog skynda mig så det inte blir verklighet för mig. wish me luck.

that´s why.

på studentfest i förorten. tror jag.

Ibland blir saker och ting verkligen inte som man tänkt sig eller planerat. Det är denna helgen ett bevis på. Jävlar vad kul det var igår.


xoxo