cry baby

Nyårsafton 2008 och jag är inte helt frisk. Min vän E som jag ska fira med ikväll sa att det var bara att ta två alvdeon och låtsas som ingenting. Och det är väl det jag får göra. Men först måste jag städa min lägenhet, fyller 27 imorgon och har tvingat alla mina vänner att komma hit, även om de inte orkar. Och det gör de med glädje såklart.

fridfull morgon

Det är tisdag och Louise sover i min extrasäng. Har aldrig träffat nån som sover så mycket som hon. Jag försöker vara tyst för att inte väcka henne, men sen kommer jag på att jag sa till henne igår att jag skulle väcka henne idag, mycket att göra liksom. Hon sa bara, haha du kan ju försöka få upp mig. Så jag får väl börja bearbeta henne snart. Detta är tjejen som sov igenom jordskalvet, inte mycket väcker henne.

Vi hade en riktigt mysig kväll igår, L och jag. Men ännu mer Grays, ännu mer choklad. Synd bara att den andra L inte kunde närvara längre. Men vi ses ju nästa år.2009. Sjukt bra år.

LOUISE! VAKNA! KLOCKAN ÄR HALV TOLV!

1 dag.

Att bara äta choklad och pizza på hela dagen är nog inte det bästa. Inte konstigt att jeansen sprack. Även om jag bjöd både L och D idag så är det sjukt mycket kvar. Jaja, snart kommer min andra L och hit och hon får väl äta upp resten. Har haft en sjukt skön dag. Mycket bra sällskap och Greys, kan inte bli bättre. I morgon blir lite mer buzy med lite panikshopping inför nyår. Så Louise, du får inte sova hela dagen. Vi måste köpa både vin och strumpbyxor. Och jag vill gärna hinna få lite längre hår och bli lite brunare också. Kan du fixa det?