fram och tillbaka.

Dagen som inte började så bra med brist på varmvatten forstatte i samma otursanda. Jag halkade sjukt stressad hem till Frida för att låna hennes dusch, för att sen stressa hem för att tvätta innan skolan. Väl nere i tvättsugan är den ena tvättmaskinen sönder och jag undrar vad jag gjort för att förtjäna detta oflyt. Inget kaffe har jag fått heller. Skitarg får jag proritera vad som mest behövs tvättas, innan jag sätter på mitt efterlängtade kaffe, gör en macka som jag tappar uppochner på golvet. För helvete.  Tar 10 djupa andetag, en klunk av kaffet och sätter mig för att börja plugga. Där nånstans vänder det. Mobilen plingar till och våren är nog närmare än jag tror.

some like it hot.

Underbart. Vaknade hyfsat tidigt, tittar ut genom fönstert och ser solen. Lovely. Tänker att detta blir en bra dag. Tills jag ska duscha. INGET VARMVATTEN. Gahh ge er!!

vi kan prata lite om vädret.

Jag drunkar snart i den här stan. Har haft oändlig vårlängtan den senaste veckan, converse, skinnjacka, chinos, solbrillor och allt vad det innebär med vår. Vaknade i morse och tittade ut genom fönstret, och det var nåt slags snöovöder i luften. Vad hände?? Idag pratar alla om vädret. Ingen är nöjd med det. Jag som alltid går överallt annars tar vagnen till stan för att fika med s, inser när jag går av att alla trottoarer är en enda stor isbana och vägarna består av minst 1 meter djupt snöblandat vatten. Väl på ett café med varsin cappuchino känns det inte lika jobbigt med snön, men jag börjar nästan gråta när vagnen jag åker hem med står still i trafiken och alla måste gå av. Som en handikappad pensionär glider jag hem på isen, trampar i vattenpölar upp till knäna och vill bara skrika rakt ut att faaaan ta er era jävla vädergudar ni förstör mina stövlar! Hur kan ni! Nu går jag i ide, vi ses i mitten på mars.

xoxo