out.

Efter en vecka med mycket obeservationer, fältarbeten, redovisningar och shopping bestämde jag och F oss för att bege oss ut igår kväll. I nya jeans, pufflugg och skumpa satt vi hemma hos mig och skrattade oss fördärvade åt min fantastiskt roliga lillasyster och olika äventyr. Väl ute på plats blev det strawberry daqauries, dans och dåliga raggningsrepliker. Går du ofta hit? Fantastisk musik här ikväll va? Skål! Are you girls from Russia? Herregud.


Nu: mer kaffe och lite seriöst skrivande. Vill bli klar idag tack.

denna dagen.

Har spenderat eftermiddagen med Sanna. Mycket trevligt. Har även gjort min första intervju idag inför hemtentan, och det var väldigt intressant. Börjar det klarna nu kanske?

play it.

Nu känns det verkligen att jag bor här. Jag tar mig själv till platser jag aldrig tidigare besökt, och jag kan äntligen svara rätt på frågor som "vart ligger din skola?" isället för att svara ehh... ja man går upp för en backe bakom 7eleven..

Helgen som är förbi var fantastisk på många sätt med start i fredags. En solig dag på stan och nya ställen, sen kom E på kvällen och lördagen bestod av fem brudar och massa vin. Söndagen kom och hulliganer var på stan och skrek, smällde smällare och kastade facklor, jag är fortfarande chockad för jag kunde dött. Nästan. Tur jag hade nånstans bortom Ullevi att gömma mig.

Nu då?