Hur man blir av med en förkylning på 48 h

I fredags vaknade jag med något som skapade stor irritation hos mig. Under natten hade jag nämligen blivit förkyld, något som inte hinns med nu. Jag bestämde mig för att bekäma detta till varje pris, och 48 h senare var jag frisk. Här kommer mina bästa tips på hur man bekämpar en förkyling på snabbaste möjligaste sätt. Fungerar till 100%. 
 
Börja med att ta det väldigt lugnt första dagen. Var bara hemma och plugga. Gör grönt te och ha i massor av citron och ingefära. Gör inget ansträngande, spring inte fast du hade planerat att göra det, vila istället. När du i slutet på dagen är trött på att vila kan du gå en promenad till coop och systemet för att inandla vin och ingridienser till den fisksoppa du ska laga på kvällen. Ät fisksoppan och drick lite rödvin. Somna tidigt tillsammans med din partner, sov ca 11 h. 
 
När du vaknar dag två mår du lite bättre. Du har ju sovit i ca 11 h. Gör frukost som består av grön smoothie med massa citron och ingefära. Drick kaffe till. Du kommer bli tillsagd av din partner att inte springa, och du låtsas lyda. När hen drar iväg för att spela fotboll ignorerar du det lilla täppta du har i näsan och bestämmer dig för att springa ändå. Det är ju soligt ute. Klä på dig tre lager underställ, mössa och vantar och spring långsamt 8 km. Öka inte farten, utan håll ett jämnt 5,58-tempo. Som en pw fast man springer. Strechta länge när du kommer hem, drick mer te med citron och ingefära, ät vad du vill och somna i soffan framför exempelvis filmen Livet från den ljusa sidan. När du vaknar äter du upp resterna av fisksoppan, och när din partner ska iväg på killfest parkerar du dig i soffan. Eftersom du nästan aldrig äter godis är det helt ok att äta upp det godiset din partner vann i en jobbtävling samtidigt som du tittar på valdri rolig film. Välj ingen jobbig, du ska kunna somna till den och ändå fatta vad som händer. Viktigt är här att du inte tittar på melodifestivalen, det kan göra dig mer förkyld. Gå och lägg dig tidigt eftersom du ska jobba nästa dag, och är du mår lite illa av godiset och inte kan sova pga det är det helt ok att ångra att du åt det. Somna sen. 
 
När du vaknar dagen efter är du frisk. Svårare än så var det inte.
Det går också att äta spenatsoppa istället för fisksoppa, tror resultatet blir detsamma. 

Kommentera inlägget här :